dimarts, 21 d’abril del 2009

Multilingüisme i aprenentatge de llengües: una formació

Ens fem ressó breument, encara que no per això menys important, dels actes que tenen lloc a Barcelona i rodalies aquests dies: les XIII Jornades Interuniversitàries de Recerca en Didàctica de la Llengua i la Literatura i el Seminari "Cross-linguistics effect in language learning".

El primer està organitzat conjuntament pels programes de doctarat la UB, la UAB i la UPF i es presentaran diferents treballs de recerca que podrien ser interessants per a tots aquells que us dediqueu a ensenyar català a l'exterior: Analyzing complexity in foreign language oral production in a CLIL context, a càrrec de Natalia Evnitskaya; o El cortometraje como recurso didáctico en la formación del profesorado de E/LE: hacia un análisis crítico del cine en el ámbito educativo, a càrrec de Mila Bastos.

El segon Seminari, que dura tota la setmana, és a càrrec del professor Dr. Scott Jarvies de l'Ohio University i també està enfocat en l'aprenentatge i ensenyament de llengües en entorns multilingües.

Per si correu per aquí i us hi voleu acostar!

(Aquestes informacions han estat extretes de la Xarxa de Recerca Llera sobre Educació Lingüística i Literària en Entorns Plurilingües)